Nieuws

Wij gaan verhuizen!
Stichting Jeugdwerk Meers is enige tijd geleden benaderd door de gemeente Stein om in het kader van het accommodatiebeleid eens goed te kijken naar onze toekomstvisie en de daarbij horende accommodatie. Zoals jullie in de media misschien al hebben gelezen zijn er al ideeën voor de herinrichting van het kermisplein en de daarbij horende accommodaties.

Na goed overleg met de gemeente Stein is er door ons een voorstel naar het college van B&W gestuurd waarin wij onze wensen en ideeën hebben voorgesteld. Dit voorstel is een herhuisvesting van onze vereniging naar de voormalige voetbalkantine van Havantia. De huidige accommodatie van het jeugdwerk is niet meer ‘aan de maat’ en heeft bovendien een aantal grote onderhoudswerkzaamheden nodig. Met een aantal aanpassingen aan de voetbalkantine zouden wij hier een leuke, toekomstbestendige accommodatie van kunnen maken.

Ons voorstel is door het college van B&W inmiddels goedgekeurd. Dat betekent dat wij dus in 2020 gaan verhuizen naar de kantine. Wij wilden u als inwoners hier natuurlijk zelf van op de hoogte stellen. Naar verwachting starten de werkzaamheden begin 2020 en hopen we rond de zomervakantie te kunnen verhuizen.
Mochten er nog vragen zijn, stel ze ons dan gerust!

50-jarig jubileum Jeugdwerk
Dit seizoen viert het Jeugdwerk haar 50e jubileum. Reserveer 27 en 28 juni maar alvast in je agenda. Feestweekend Stichting Jeugdwerk Meers!! Meer info volgt …